Beoordelingen van Sushi 8 Bladel

Recente recensies van Sushi 8 Bladel

4 sterren na 55 reviews

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, beste die tot nu toe te krijgen is in de omgeving. Voor 2 personen 2 boxen besteld voor 1-2 personen maar konden er makkelijk nog wel 2 meer op.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben het toch gaan afhalen omdat ik iets vergeten was

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Sushi was vers en de kwaliteit was goed te noemen. Laten bezorgen was snel, precies op tijd uiteindelijk. Goede ervaring, dus zeker een vervolg waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Súperlekker, super vers. Eindelijk fatsoenlijke sushi in de buurt. Hoeven we niet meer elke keer naar Tilburg of Den Bosch. Goede site, fijn dat je ziet wanneer de bestelling onderweg is, vriendelijke bezorger, nette verpakkingen, sushi mooi opgemaakt en alles even lekker. Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van afgelopen zaterdag 40 min later bezorgd.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Heerlijke Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super Smaak van het kleine bakje vond ik tegen vallen maar kan ook aan ons leggen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker en netjes op tijd geleverd. Helaas waren ze wel de Chili saus , de stokjes en soja en wasabi vergeten 😩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is lekker, helaas hebben ze ondanks de opmerking toch overal komkommer in de sushi verwerkt. De carpaccio heeft een te kleine portie voor de prijs die je er voor neerlegd. Maar de sushi is wel heel lekker!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en de sushi was erg lekker!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlot, lekker en vers.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi; goede prijs-kwaliteitverhouding.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere box, zeker het geld waard Qualitytime box❤️

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en goede sushi , Bezorging correct , iets later dan gepland maar zeker acceptabel !

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

TOP!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed verzorgd

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de sushi erg lekker. De bestelling was zelfs bezorgd voor de afgesproken tijd. Daarnaast werd er gehoor gegeven aan een specifiek verzoek, dat vond ik erg attent!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was goed. Leverde snel, product leek op de plaatjes. En smaakte zeer goed. Goed assortiment en genoeg keuze

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekkere verse sushi laten bezorgen tijdens onze vakantie op Landal Park Het Vennenbos. Alles keurig conform afspraak.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is erg goed Twee keer besteld afgelopen twee weken Elke keer voor de geschatte tijd geleverd Één min puntje wij hadden voor €4,50 een flesje soja besteld maar kregen drie kleine flesjes van een euro

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi’s

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit niet speciaal, sushi was lekker maar niks bijzonders. De bezorging was top, gratis en optijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

1e keer besteld mooie verse sushi. Beter als elders in de buurt. Ga zeker weer terug.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon echt top!!! Vaak is Veel Sushi is te zout maar deze niet!! Alleen de presentatie mag iets beter. Iets hogere bakjes. Aanrader

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi Special rollen waren echt lekker! Aanrader Standaard rollen ook prima Wel iets te laat vandaar de 4 sterren

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd besteld, maar helaas toch nog bijna een half uur te laat geleverd. Sushi was erg lekker!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit van onze sushi bowls

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Waarlijk goede kwaliteit. Nu omdat het de 1e keer is 4 sterren. Worden er op deze manier wel 5

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi kwam ruim 40 minuten later dan dat gezegd/beloofd was. De warme producten waren hooguit nog een beetje lauw. De sushi rollen waren te groot/dik gerold, waardoor je ze met moeite in je mond kreeg. De rijst was wisselvallig, niet bij elke sushi hetzelfde. De verhouding ingredienten rijst was wel erg goed. Mooie grote stukken zalm en tonijn. Jammer van de krab, dat was helemaal niets. Ook de sushi met kip was geen succes, erg taai en dat in combinatie met te groot gerolde sushi was je wel een tijdje aan het knauwen. Het was allemaal niet slecht, maar was zeker ook niet goed. Middelmatig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de Sushi! Je kunt online bestellen en krijgt dan een tijdslot. Dat duurt wel lang, maar je weet precies waar je aan toe bent. Helaas hebben ze dat tijdstip niet gehaald, maar ons ook niet even laten weten. Dat was jammer. Dit minpunt hebben ze ruimschoots goed gemaakt met de kwaliteit van de Sushi, die was top! Als excuus voor het wachten hebben we nog enkele gerechten gratis erbij gekregen. Wij komen terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een tegenvaller de sushi was plakkerig en rook ook vreemd, rij de volgende keer weer naar Eindhoven waar ze betere kwaliteit hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk alleen wel jammer dat de bestelling niet klopte de Crispie checken rolls zaten ef niet bij 😢

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en de sushi was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en zag er heel mooi uit ,hebben ervan genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi. Aardig personeel. We gaan dit niet elke week doen want sushi is met grote eters hier thuis niet heel goedkoop. Maar dit zal zeker niet de laatste keer zijn.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker. Alleen de special rolls vond ik aan de kleine kant

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top Super lekkere sushi

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, lekker vers! Bezorging was op tijd.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie nette nieuwe zaak met heerlijke sushi ! Zeker de moeite waard !

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, en mooie smaken

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, stond precies op tijd klaar. Keurige service en we hebben er van genoten.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de eerste keer besteld. nieuw in bladel . Netjes op tijd en eten was lekker