Beoordelingen van Sushi 8 Bladel

Recente recensies van Sushi 8 Bladel

4 sterren na 210 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was ver onder de maat. De shushi was niet vers. Wij bestellen vaak sushi. Voor ons een reden niet meer terug te komen. De bezorging was keurig op tijd.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en lekkere kwaliteit sushi vandaag!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, erg lekker.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

-4 Mijn man en ik zijn beiden super erg ziek geworden. Toen ik het op kwam halen stond de tas al klaar, niet in de koelkast. Is het product wel gekoeld bewaard geweest!? Zo'n erge buikpijn als nu heb ik eerder alleen bij de bevalling van mijn kinderen ervaren. Nooit meer sushi van Sushi 8 voor ons. Voordat we ziek waren zeiden we overigens al tegelijk "fastfood sushi".

Reactie van Sushi 8:Beste gast, Mijn excuses dat u een uitermate negatieve ervaring hebt meegemaakt bij Sushi Eight. Wij bereiden onze gerechten altijd vers met dagverse ingrediënten. Tijdens drukte bereiden wij onze bestellingen 10-15 minuten van te voren om af te halen ivm de corona- maatregelen. Graag willen wij met u telefonisch in contact komen om tot een gezamenlijke oplossing te komen. Met vriendelijke groeten, Sushi Eight

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, echt een aanrader

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker, de studentschotel

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Warme gerechtjes ook lekker. Fijn dat je bericht krijgt wanneer bezorger vertrokken is.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker Snel bezorgd

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

SUPER SUSHI!!!!!!!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4e keer híer sushi besteld en dit was echt de lekkerste tot nu toe de special rolls waren uitstekend en rijkelijk gevuld aanrader!!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Er zat een weinig smaak aan de sushi. Vlees super droog en sommige vreemde smaak combinatie

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quality time besteld. Ruim op tijd bezorgd, heerlijk gegeten. Was meer dan genoeg voor twee personen. En Luxe sushi hapjes!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 18.00 uur bestelling te bezorgen.. Kreeg een belletje of het ook 20 minuutjes eerder mocht. Geen enkel probleem dan. Bezorger keurig de bestelling bij de deur gezet en keurig op 1,5 meter wachten. TOP

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorgtijd werd helaas fors overschreden met wel ruim 40 minuten, jammer, als je met een gezelschap samen zit. Het eten was heerlijk.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel lekker ...!!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en ook op tijd bezorgt ik ben erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wel vriendelijk maar echter bijna 2 uur later dan gerserveerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar kwam anderhalf uur later dan we besteld hadden. 19:00 besteld, het werd om half 9 bezorgd. We hadden de bestelling voor 17:30 doorgevoerd dus dan ben je om half 9 wel over je honger heen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Nu 3 keer besteld bij jullie, 2 keer super tevreden! echter gisteren was het wel jammer dat jullie een uur later dan gevraagd pas kwamen leveren. dat dit een kwartiertje tot een half uur is kan ik me echt wel voorstellen, maar vond dit wel een beetje jammer... de kwaliteit was wel weer super goed, daar niks over te klagen!😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker. Maar het bestel systeem is er slecht. Om 16:00 uur had ik online besteld om het om half 7 op te komen halen. Het was half 8 voor ik naar buiten ging met mijn eten. Het was er bloed heet binnen maar enkele stoelen om te zitten. Tijdens het wachten veel telefoontjes gekomen van wachtende mensen thuis waar hun eten bleef. Echt slecht!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi was echt heerlijk, helaas wel ruim 1,5 uur te laat met de bezorging ervan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor de eerste keer sushi afgehaald. Maar helaas vond ik het niet goed, de sushi was verre van vers. Het leek alsof de sushi er al een uur stond voor ik het kwam ophalen.. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastische sushi! Goede kwaliteit en goede service. Alleen jammer dat jullie niet bezorgen in Netersel, het is minder dan 5km.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer dat ik bij sushi eight bestel en dat dat mijn bestellen ruim twee uur te laat word bezorgd! Meerdere keren gebeld en krijg verschillende antwoorden te horen. De ene keer zeggen ze dat het klaar staat en de andere keer dat het nog gemaakt moet worden. Of dat het nog maar een halfuurtje duurt wat vervolgens anderhalf uur later is.. Na twee uur wachten alle warme gerechten waren koud en de bestelling niet eens compleet geleverd...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zelf geannuleerd. Half uur na geplande bezorg moment maar even gebeld waar het bleef en toen werd er verted dat het nof wel een half uur zou duren. Jammer dat ze dan niet zelf belde en blijkbaar te veel bestellingen hebben aangenomen. Nu afwachten tot ik de betaalde € 38,25 terug op mijn rekening heb staan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi was top, zoals we inmiddels gewend zijn bij Sushi 8. Al een paar keer mogen bestellen, elke keer echt prima in orde! Bezorging was wel een minpunt: 's middags al besteld en oorspronkelijk zou het om 18u15 worden bezorgd, maar pas om 19u30 het eten ontvangen. Daardoor toch met een schuin oog naar de klok moeten kijken, aangezien we met onze gast rekening moesten houden met de avondklok.. minpuntje, en dat is jammer. Want de sushi zelf was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi’s! En heerlijke krokant gebakken garnaal 🍤. Mooi op tijd klaar!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja sorry maar te vroeg is op een werkdag echt klote. We waren niet thuis en toch al voor de deur, waarom? We moesten nog alles regelen, voor de kleine meid eten maken en het eten stond te staan en koud te worden. Liever 15 min later, zeker niet eerder op een werkdag, maar logisch anders had ik wel eerder besteld. Verder is de kwaliteit echt super, echt lekker en beter dan andere sushi in Bladel

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, en optijds klaar !

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en netjes optijd met bezorgen

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere en verse sushi

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi, vooral de speciale rollen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goede sushi

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst van de sushi was echt te papprig

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd 2x5sterren. Gisteren zat er sushi met tonijn bij waarbij je duidelijk kon proeven dat de tonijn niet meer vers was. Deze hebben we dan ook weg gegooid. De rest was weer heerlijk zoals altijd!!!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi. Heerlijk gegeten!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed !!!!!!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, echt genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeeerrrrrrllllliiiiijjjjjjkkkkk

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling, party mix. Goede hoeveeld sushi inclusief de nodige stukjes vis (o.a.zalm, tonijn) Voldoende wasabi, soya saus, gember. Overige bestelling klein sushi pakket. G.b. Gefrituurde garnalen en loempia. Deze laatste niet van eigen hand. (Prijs kwaliteit? Iets te duur) gefrituurde spullen inclusief saus. Iets duurder dan de andere sushi zaak in Bladel. Zeker niet slechter. Goede variatie aan pakketten en losse sushi. Voor herhaling vatbaar? Jazeker.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Alleen servetten ontbraken Sushi smaakte top!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi viel uit elkaar of plakte te vast aan de andere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer een goede bestelling geplaatst bij Sushi 8. Ziet er zeer lekker uit. Is ook zeer lekker. Zeer zeker een asnrader voor iedereen die van sushi houdt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de bestelling niet goed gelezen was ( niet de eerste keer) waardoor we extra's miste. Maar het was wel weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk personeel! Sushi stond klokslag klaar en was heerlijk, echt voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanwinst voor de regio. Veel keuze en prima kwaliteit. Bezorging perfect op tijd. Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal goed geregeld en het was erg lekker..

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur te laat en dan krijg je te horen... ja maar het is druk en dat was het

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en netjes op afgesproken tijd geleverd

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijke sushi zal er ziet vaker iets bestellen

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb op afgesproken tijdstip afgehaald. Stond keurig klaar. Sushi was erg lekker en van goede kwaliteit. Niets te klagen!!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en bowl waren super, warme gerechten waren maar lauw warm, dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb al vaker sushi gehaald bij sushi eight. Maar de laatste keer was de kwaliteit niet wat ik van ze gewend ben. De rijst was veel vaster en en smaakte ook niet vers. Jammer

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker ! Vers ! Goed!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker ,een goede prijs/kwaliteit verhouding ,zeker een aanrader!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Ik had een bowl, ik mis alleen de optie voor mango,

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was top, waren vriendelijk en op tijd. Sushi was heerlijk alleen wij vonden de tonijn droog in sushi met wasabi en tonijn.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi. Snelle bezorging. Mis alleen iets meer info op de site over hoeveel een portie is.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, netjes en prima presentatie

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Mondkapjes dragen in de zaak is voor sommige medewerkers moeilijk schijnbaar

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere en vooral verse sushi! Wij hebben er weer van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, bezorging ook prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam ruim een half uur te laat dit was wel geïnformeerd. Maar enorm vervelend als je visite hebt zitten en je al bij bestellen 1 uur moest wachten dus totaal ruim 1,5 uur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere sushi, Met een oog voor kwaliteit en smaak. En voor uitstraling want ze zagen er ook nog eens heerlijk uit ik bestel nog zeker vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, 15 minuten eerder dan gepland. Lekkere sushi, was zo op 😋.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, snel levering, goede service!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Precies optijd bezorgd.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi 😋😋

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs mag minder hahahah nee was prima lekker en snel geleverd

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, jammer dat de bestelling 3 kwartier te laat kwam, vind ik echt niet kunnen..

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker. Zelf opgehaald dus geen ervaring met betrekking tot het bezorgen. De bestelling stond op het gewenste tijdstip klaar. Wij komen hier zeker terug.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is mega lekker. Daar valt echt helemaal niets van te zeggen het is heerlijk. Het is nu de tweede keer dat ik besteld heb en beide keren zat er iets niet bij of het verkeerde zat erbij. We hadden voor 1800 besteld en waren 35 minuten later. Terwijl ze om 1750 een bericht stuurde dat ze eraan kwamen. We wonen in de buurt. Er zat verkeerd eten bij dus daarvoor gebeld en ze gingen het oplossen. Ze kwamen nog eens langs maar dit was weer het verkeerde. Toen ik daar weer voor belde zeiden ze dat ik het kreeg bij mijn volgende bestelling. Terwijl ik er nu geld voor had betaald. Uiteindelijk zijn ze toch gekomen om 20:00. en zouden we een kortingsbon krijgen. Helaas hebben we deze niet ontvangen. Dus sushi is lekker maar het is al de tweede keer dat het lastig gaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ze hadden netjes gebeld dat onze bestelling later kwam omdat het zo druk was! Half uurtje later dan wij hadden opgegeven hebben heerlijk gesmuld van onze Sushi. Top geregeld allemaal top bedrijf!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is lekker en blijft lekker Het is ook betaalbaar en ze zijn altijd snel gelevert

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi's zien er mooi uit, de verschillende types is weer eens wat anders dan de standaard sushi's. Maar er zitten zoveel verschillende ingrediënten in, dat je niet meer goed proeft waar het over gaat.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en netjes afgeleverd. Eten was superlekker.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam een kwartier te laat, Een half uur van te voren kreeg ik een mail dat ze onderweg waren. Dat is heel vervelend. Op een gegeven moment snapte ik het niet meer en ben ik gaan bellen. Stuur aub de mail pas als ze echt onderweg zijn.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging wordt op tijd en de sushi was heerlijk!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, op tijd klaar, prima portie! Voor herhaling vatbaar.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi gegeten, maar de hoeveelheid die we kregen was maar weinig vergeleken met het aantal personen wat ervan zou kunnen eten. met zes personen hadden we niet genoeg aan de december box en party time samen!! al bij al een beetje erg dure sushi. gelukkig was het wel erg lekker.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. De sushi smaakte heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk! Zulke goeie sushi en vers !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme gerechten waren niet echt warm. De koude gerechten waren top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, op tijd geleverd en heel lekker. Zeker voor herhaling vatbaar 👍👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en heerlijk eten, voor herhaling vatbaar. Prijs mag wat beter of scherpere aanbiedingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

December box besteld, aanrader!!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een kloote website zeg!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteiten goed op smaak. Is zeker aan te bevelen voor de Sushi liefhebber

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer Sushi gehaald bij Sushi8. Het smaakte allemaal net wat beter en verser dan dat we hier in Bladel waren gewend. Voor ons is dit dè nieuwe Sushi afhaal locatie dus ons gaan ze hier vaker zien! 🍣😃 Alleen jammer dat ze de saus bij de mini loempia’s waren vergeten, maar dat kan een keer gebeuren..

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi besteld voor afhaal. Stond netjes op de afgesproken tijd klaar. Erg lekkere verse sushi! Aanrader!!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren om 17.26u besteld, verwachte levertijd 18.45. En vervolgens pas om 20.30u !!!! afgeleverd. Dit motiveert niet echt om een volgende keer hier weer te bestellen. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker alleen jammer dat je je bestelling om 19.00 u wilt laten bezorgen en dat het pas om 21.15 bezorgd werd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze eerste en ook laatste bestelling. Ik had de bestelling al ‘s middags geplaatst voor bezorging om 18.15 uur. Na een half uur gebeld, na een uur gebeld, na 1,5 uur gebeld, na 2 uur gebeld. Elke keer werd gezegd dat de bezorger onderweg was! Om 20.30 uur kwam de bezorger. De sushi was prima maar met inmiddels 4 sushi tenten in Bladel en Hapert gaan we voortaan wel weer naar de anderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoop dat jullie in de toekomst ook in Eersel gaan bezorgen. Het was heerlijk!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker voor de eerste keer sushi besteld prima en alles was naar wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed. Alleen bezorging is te laat en de warme dingen waren alweer koud. Erg jammer.. van al dat lekkers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! snel geleverd. Voor herhalling vatbaar

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer lekker en goed verzorgd

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de sushi niet lekker helaas.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en keurig op tijd bezorgd

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vind het jammer dat er niet meer de saus bij de pokebowl zit. Eerste bestelling een heel groot bakje van deze lekkere saus. Volgende bestelling maar een heel klein bakje. En nu geen saus? Kan ik ook extra kip bestellen bij een pokebowl?

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling rond 16.00 geplaatst. Deze zou om 18.20 worden geleverd. Helaas tot 19.25 moeten wachten. Ook nog telefonisch de bezorger naar mijn adres moeten navigeren. Sushi is prima, alles eromheen een grote ellende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en prompte bestelling Niets op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd fijn dat je op de hoogte gehouden word top. En erg lekker we gaan vaker bestellen !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling bijna een uur te laat . Sushi waar kip in zit was taai. Geen herhaling voor ons

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Vers en net naast de gangbare sushi ook een ruime keuze aan de iets luxere varianten. De bezorging liet even op zich wachten maar dat nemen we ze niet kwalijk omdat ze pas net geopend zijn. Dit werd ook ruimschoots goedgemaakt met een heerlijk portie mini-loempia's. Iets duurder als de andere maar daar staat tegenover verse, overheerlijke ruime hoeveelheden sushi, etc. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is verrukkelijk, maar al 3 keer besteld en 3 keer meer dan een half uur te laat bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, prijs-kwaliteit goed, vriendelijke en goede service

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij verrast. Erg smakelijk. Sushirijst ook heerlijk van smaak. Rijk gevuld en gegarneerd. Zeker de moeite waard! Ook extra loempiaatjes gekregen en stokjes. We hebben heerlijk gegeten en gaan voortaan hier bestellen. Aanbod is ook ruim voldoende. Straks ook daar eten mogelijk na Covid?

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs/kwaliteit had ik meer van verwacht, vond de portie voor 36 euro wat aan de magere kant. Je krijgt in elk geval een stuk minder dan bij Nagoya en die Sushi ziet daar er ook net iets beter uit. Ook jammer dat in de meeste paketten er overal die soort krab inzit waar we niet van houden. Wel complimenten voor de makkelijke manier van bestellen en snelle bezorging. Veel succes met jullie nieuwe restaurant.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald. Stond precies op de afgesproken tijd klaar. Producten waren heerlijk.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en top bezorging op afgesproken tijd! Wij gaan heel zeker nog eens bestellen! Ga zo door!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Fijn dat ze ook vooraf sturen dat ze onderweg zijn. Lekker, prima inschatting van aantal personen.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de omschrijving stond dat het voldoende zou zijn voor twee tot drie personen. Dat was beslist niet zo, we aten met drie personen en hadden echt niet genoeg gegeten. Kwaliteit was super. Echt vers en precies op tijd bezorgd. Complimenten wat dat betreft en zeker voor herhaling vatbaar. Volgende keer meer bestellen...

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Heerlijke sushi, op tijd geleverd. Top!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, beste die tot nu toe te krijgen is in de omgeving. Voor 2 personen 2 boxen besteld voor 1-2 personen maar konden er makkelijk nog wel 2 meer op.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben het toch gaan afhalen omdat ik iets vergeten was

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Sushi was vers en de kwaliteit was goed te noemen. Laten bezorgen was snel, precies op tijd uiteindelijk. Goede ervaring, dus zeker een vervolg waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Súperlekker, super vers. Eindelijk fatsoenlijke sushi in de buurt. Hoeven we niet meer elke keer naar Tilburg of Den Bosch. Goede site, fijn dat je ziet wanneer de bestelling onderweg is, vriendelijke bezorger, nette verpakkingen, sushi mooi opgemaakt en alles even lekker. Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van afgelopen zaterdag 40 min later bezorgd.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Heerlijke Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super Smaak van het kleine bakje vond ik tegen vallen maar kan ook aan ons leggen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker en netjes op tijd geleverd. Helaas waren ze wel de Chili saus , de stokjes en soja en wasabi vergeten 😩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is lekker, helaas hebben ze ondanks de opmerking toch overal komkommer in de sushi verwerkt. De carpaccio heeft een te kleine portie voor de prijs die je er voor neerlegd. Maar de sushi is wel heel lekker!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en de sushi was erg lekker!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlot, lekker en vers.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi; goede prijs-kwaliteitverhouding.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere box, zeker het geld waard Qualitytime box❤️

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en goede sushi , Bezorging correct , iets later dan gepland maar zeker acceptabel !

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

TOP!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed verzorgd

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de sushi erg lekker. De bestelling was zelfs bezorgd voor de afgesproken tijd. Daarnaast werd er gehoor gegeven aan een specifiek verzoek, dat vond ik erg attent!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was goed. Leverde snel, product leek op de plaatjes. En smaakte zeer goed. Goed assortiment en genoeg keuze

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekkere verse sushi laten bezorgen tijdens onze vakantie op Landal Park Het Vennenbos. Alles keurig conform afspraak.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is erg goed Twee keer besteld afgelopen twee weken Elke keer voor de geschatte tijd geleverd Één min puntje wij hadden voor €4,50 een flesje soja besteld maar kregen drie kleine flesjes van een euro

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi’s

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit niet speciaal, sushi was lekker maar niks bijzonders. De bezorging was top, gratis en optijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

1e keer besteld mooie verse sushi. Beter als elders in de buurt. Ga zeker weer terug.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon echt top!!! Vaak is Veel Sushi is te zout maar deze niet!! Alleen de presentatie mag iets beter. Iets hogere bakjes. Aanrader

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi Special rollen waren echt lekker! Aanrader Standaard rollen ook prima Wel iets te laat vandaar de 4 sterren

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd besteld, maar helaas toch nog bijna een half uur te laat geleverd. Sushi was erg lekker!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit van onze sushi bowls

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Waarlijk goede kwaliteit. Nu omdat het de 1e keer is 4 sterren. Worden er op deze manier wel 5

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi kwam ruim 40 minuten later dan dat gezegd/beloofd was. De warme producten waren hooguit nog een beetje lauw. De sushi rollen waren te groot/dik gerold, waardoor je ze met moeite in je mond kreeg. De rijst was wisselvallig, niet bij elke sushi hetzelfde. De verhouding ingredienten rijst was wel erg goed. Mooie grote stukken zalm en tonijn. Jammer van de krab, dat was helemaal niets. Ook de sushi met kip was geen succes, erg taai en dat in combinatie met te groot gerolde sushi was je wel een tijdje aan het knauwen. Het was allemaal niet slecht, maar was zeker ook niet goed. Middelmatig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de Sushi! Je kunt online bestellen en krijgt dan een tijdslot. Dat duurt wel lang, maar je weet precies waar je aan toe bent. Helaas hebben ze dat tijdstip niet gehaald, maar ons ook niet even laten weten. Dat was jammer. Dit minpunt hebben ze ruimschoots goed gemaakt met de kwaliteit van de Sushi, die was top! Als excuus voor het wachten hebben we nog enkele gerechten gratis erbij gekregen. Wij komen terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een tegenvaller de sushi was plakkerig en rook ook vreemd, rij de volgende keer weer naar Eindhoven waar ze betere kwaliteit hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk alleen wel jammer dat de bestelling niet klopte de Crispie checken rolls zaten ef niet bij 😢

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en de sushi was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en zag er heel mooi uit ,hebben ervan genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi. Aardig personeel. We gaan dit niet elke week doen want sushi is met grote eters hier thuis niet heel goedkoop. Maar dit zal zeker niet de laatste keer zijn.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker. Alleen de special rolls vond ik aan de kleine kant

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top Super lekkere sushi

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, lekker vers! Bezorging was op tijd.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie nette nieuwe zaak met heerlijke sushi ! Zeker de moeite waard !

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, en mooie smaken

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, stond precies op tijd klaar. Keurige service en we hebben er van genoten.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de eerste keer besteld. nieuw in bladel . Netjes op tijd en eten was lekker